Pages


Castle season 5 premier♥

vendredi 7 septembre 2012

Hamptons 1.

Sziasztok!

Hallottam ezt azt, Castle és Beckett egy romantikus hétvégén akar eltölteni Hamptons-ban, + egyéb és ihletem támadt! A blog első story-ja!

Hamptons 1. fejezet
Lebukás

Kate Beckett fáradt tekintettel nézte az előtte heverő papírokat, amik az utolsó ügyéből maradt hátra. Természetesen ebből a munkából most is kivágta magát a mellette ülő férfi, aki némán - egy huncutka mosollyal az arcán - Katet nézte. Mindig rámaradt a papír munka. Caslte sokat segített neki a nyomozásokban, de sosem segített be, ha papír munkáról volt szó.
- Ha már úgy döntöttel megvársz, végre valahára be segíthetnél nekem a papír munkába! - nézett fel a férfi csodalatos kék szemeibe.
- Jó így nekem! Most inkább csak néznélek!
Kate elfintorodott.
- Pont ez a baj! Hogy koncentráljak a munkára, ha folyamatosan engem nézel? - morogta az orra alatt Kate. - Ha holnap Hamptons-ba akarsz menni, jobb ha haza mész, csak azért, hogy nyugodtan befejezhessem a munkám!
- Oké, ahogy akarod! - szomorodott el Rick. - De ma nálam alszol? a tegnapi este...
- Csendesebben! A végén még valaki meghallja! - Kate tenyerét Castle szájához nyomta, ezzel elnémítva a férfit. Javi és Ryan valahol még itt voltak az őrsön és Kate véletlenül sem akarta, hogy megtudjak, hogy Castle-el jár!
Amint meglátta a megbántottságot csillogni Castle szemeibe, a szíve olvadozni kezdett. Végig simított a férfi arcán, majd lágyan elmosolyodott.
- Ne haragudj Rick! - mélyen egymás szemébe néztek, a pillanatot Ryan zavarta meg egy furcsa hangot kiadva magából. Mindketten az érkezőre pillantottak, Kate zavarában elvörösödött. - Ryan?
- Beckett, te menj nyugodtan haza, élvezd a szabadságot, majd én és Javi befejezzük a papír munkát! - Esposito pont ekkor jelent meg az oldalán, egy hatalmas vigyorral az arcán.
- Castle te holnap indulsz Hamptons-ba, egy hétre, igaz? - csatlakozott Javi a beszélgetésbe, közben röhögve oldalba vágta társát. - Érdekes!
- Lehet, hogy több időre megyek! Az ottani nőktől függ! - Beckett szíve összeszorult, de értette Castle szavait. Nem gondolta komolyan, csupán játszotta a szerepét. - Majd telefonálok!
Ryan elhúzta a száját, Javi pedig kételkedni kezdett az elméletükbe, miszerint Beckett és Castle együtt töltik az időt Hamptons-ba.
- Úgy mint a múltkor? - kérdezte Kate rás e nézve a férfire. Castle elmosolyodott, de nem mondott semmit. - Akkor ezt rátok bízhatom? - nézett fel a két előtte álldogáló férfira. Azok ketten csak bólintottak.
- Jó időtöltést mindkettőtöknek! - nézett Javi Castlere, majd Beckettre. - Aztán ne felejts el telefonálni Castle!
- Oké - nevetett fel Rick, majd elindult a lift felé. - Hamarosan találkozunk! - nézett vissza.
- Akkor én is itt hagylak titeket! - azzal a nő is felpattant és követte kedvesét, aki már várt rá a lift előtt. Egyszerre léptek be majd Kate megnyomta a megfelelő gombot. Az lift ajtó bezárta után egymásra néztek, elmosolyodtak, majd eldobtak mindent ami a kezükbe volt és egymásnak estek.
Hevesen csókolták egymást, tudták, hogy másodpercek kérdése, hogy a lift megálljon. Addigra elkel egymást engedniük. De ez nem ment egyszerűen, vágytak egymásra, napról napra egyre jobban.
Kate nem is értette, hogyan bírhatta ki eddig a férfi érintése és csókjai nélkül.
A méz édes ajkak varázslatos meghittségben mozogtak az övén. Sosem érzett ilyet!
Elengedték egymást, de késve... valaki éppen elcsípte a csók végét.
Beckett tátott szájjal fordult a döbbent vaslady felé, aki a hirtelen sokktól megszólalni sem tudott.
"Lebuktunk" - gondolták egyszerre. És nem is akárki előtt. Victoria Gates akár ki is rúghatja ezért Castlet, és ezt Kate nem élné túl egykönnyen!

~ FOLYT.KÖVI.~

1 commentaire: